Alpha-Students

Vraag jij je weleens af of er meer is tussen hemel en tentamen? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Of lijkt je het gewoon leuk om je kennis over het christelijke geloof wat op te frissen met andere studenten? Dan is Alpha – Students echt iets voor jou! 10 dinsdagavonden en een weekend ontmoeten we elkaar, eten, luisteren, lachen en praten we samen. Stel al je vragen en ga op zoek naar wat jij zelf nu echt gelooft en wat niet

Hoe een Alpha avond eruit ziet? Iedere avond begint met een heerlijke maaltijd waarna een gastsprekers een inleiding houdt over wat christenen geloven en hoe zij dat zelf ervaren in hun dagelijks leven. Voorbeelden van thema’s zijn: “Wie was Jezus?” en “Bijbellezen, waarom en hoe?” Hierna is er ruimte voor reacties in gespreksgroepjes waarin jouw vragen/ideeën centraal staan. Om 22:00 zijn we klaar, maar kun je nog even blijven hangen om onder het genot van een drankje nog verder door te praten.

De eerste avond zal plaatsvinden op dinsdag 26 februari om 19.00uur in het Vliegende Paard. Doe jij mee? Mail naar: alpha@nszwolle.nl.

Wil je in gebed betrokken zijn, ook dan kun je mailen naar dit emailadres. Dan sturen we je af en toe een gebedsmail toe.