Terugblik op de maand augustus

 

Waarde leden en bezoekers van onze NSZ-website,
Ik herinner het me nog als de dag van gisteren: we stonden onder de Peperbus en het nieuwe bestuur werd bekend gemaakt. Ondanks dat sommige functies ietwat laat rond waren, stond er toch een prachtig bestuur, vol goede moed, voor ons. Ondertussen zijn ze al een aantal weken hard aan het werk. Aan het begin van de vakantie zijn ze met een voltallig bestuur en nog een aantal andere NSZ’ers naar Zomerkamp geweest, waar ze geestelijke inspiratie voor het hele jaar mochten ontvangen, andere bestuurders mochten leren kennen en waar ze vrijwilligerswerk hebben gedaan.

 

 

 

 

De rest van de vereniging is ook weer van het Noviciaat gehad, waar velen van hebben genoten en waar ook ongetwijfeld momenten waren waarop de meerderheid er wat minder van genoot. Maar ze hebben het doorstaan! B’vo daarvoor. Vijf dagen lang was het noviciaat met als doel om novieten een hechte jaarlaag te maken voordat zij de vereniging ingaan en te groeien in hun relatie met God. Wat heeft de Introcie een prachtig noviciaat neergezet, geholpen door alle groepjesleiders, vertrouwenspersonen en niet te vergeten het Dienteam, die erg voedingsstoffrijke hapjes heeft gemaakt. Na het noviciaat moesten een aantal groepjesleiders direct door naar KNW, het voorbereidingsweekend van NSV voor de kringhuisteams. Er is daar veel tijd besteed aan het maken van nieuwe plannen voor het komende jaar, worship en teambuilding. We waren met erg veel NSZ’ers aanwezig, 54 leiders, 2 stafleden, 3 staf vrijwilligers, de band en het dienteam!

 

Een nieuw jaar. 70 novieten die hard bezig zijn om een hechte jaargroep te worden. Halflege kringhuizen die nieuwsgierig zijn naar hun toekomstige sjaars. Kringhuisteams die vol inspiratie in de startblokken staan. De afgelopen weken beloven veel goeds voor ons 26e verenigingsjaar!