Ik ben Zwols Zout – Erik

Wat ik gemerkt heb is: ‘Hoe meer tijd je in de vereniging, je dispuut en/of de mensen stopt, hoe meer je eruit haalt’. Wat NSZ zo interessant maakt is, dat iedereen anders is. Je kunt van iedereen wat leren!

Ik mocht afgelopen jaar voorzitter zijn van mijn dispuut. Samen met de nestor en kringleiders leiden wij het dispuut. Dit houdt in dat ik alle praktische dingen regel, zoals het regelen van kokers op de donderdagavond, er voor zorgen dat er genoeg locaties zijn om samen te komen, er voor zorgen dat iedereen er op tijd is et cetera. Daarnaast zorgt de nestor voor de gespreksonderwerpen op de donderdagavonden en koppelt dit door naar de kringleiders zodat zij hun kring weer kunnen begeleiden. Hierin vullen wij elkaar dus aan.

Naast de taak van voorzitter geniet ik al 3 jaar van deze mooie vereniging. Ik heb veel goede gesprekken gehad over het geloof en het leven. Daarnaast hebben we veel lol met elkaar gemaakt, heb ik al fantastische dispuutsvakanties gehad en geniet ik enorm van de externe feestjes. Deze feestjes houden in dat je naar andere verengingen van Navigators gaat in andere steden en daar een feestje hebt met die mensen.

Ik heb tot nu toe in ieder geval al enorm genoten van NSZ en zou het iedereen aanbevelen, dus meld je zo snel mogelijk aan en maak jouw studententijd fantastisch.