Ben jij gegrepen door de missie en visie van NSV en wil je daar verder in getraind worden? Wil jij verder getraind worden als leider in Gods Koninkrijk? Dan is Naventure wat voor jou! Of je nu missionair werker wil worden of bankdirecteur: Naventure wil je helpen om meer van Jezus en zijn Koninkrijk zichtbaar te maken op de plek waar God je roept! Naventure is een trainingsjaar voor (bijna) afgestudeerden (zowel Bachelor als Master). Door middel van dit jaar willen we je vormen, uitdagen en begeleiden in het volgen van Jezus. Je ontvangt 1 dag in de week training en daarnaast pak je 1 jaar lang leiderschapstaken binnen NSZ op in samenwerking met de staf. Door te investeren in jezelf in de training kun je ook weer investeren in anderen door hen te helpen in het volgen van Jezus. Ook biedt dit jaar de mogelijkheid om te ontdekken waar en hoe God jou wil gebruiken in Zijn Koninkrijk. Zowel gedurende dit jaar als op de langere termijn pluk je hier de vruchten van! Voor meer info, zie de website van NSV.

Neem voor meer info ook gerust contact op met staf.

Jesse Olde

"In 2022-2023 heb ik Naventure gevolgd. Dit jaar heb ik zoveel meer mogen ontdekken van wat God mij heeft geven en nog heeft. Ik heb aan mooie relaties mogen bouwen en geleerd wat God hierover zegt. De lessen van dit jaar hebben enorm bijgedragen aan wie ik ben en hoe ik elke dag mag leven. Dat is een proces wat een leven lang door gaat. Door eerlijk te vragen met een open blik heb ik ook eerlijke antwoorden gevonden."

Esmee Rienstra

"Naventure is een jaar met onwijs veel diepgang en groei in het volgen van Jezus in en met alles. Dankzij een fantastische groep, goede trainers en een veilige omgeving om te groeien, kon God mij leren een geliefde dochter, een gezonde leider en discipel te zijn."