Ben jij gegrepen door de missie en visie van NSV en wil je daar verder in getraind worden? Wil jij verder getraind worden als leider in Gods Koninkrijk? Dan is Naventure wat voor jou! Of je nu missionair werker wil worden of bankdirecteur: Naventure wil je helpen om meer van Jezus en zijn Koninkrijk zichtbaar te maken op de plek waar God je roept! Naventure is een trainingsjaar voor (bijna) afgestudeerden (zowel Bachelor als Master). Door middel van dit jaar willen we je vormen, uitdagen en begeleiden in het volgen van Jezus. Je ontvangt 1 dag in de week training en daarnaast pak je 1 jaar lang leiderschapstaken binnen NSZ op in samenwerking met de staf. Door te investeren in jezelf in de training kun je ook weer investeren in anderen door hen te helpen in het volgen van Jezus. Ook biedt dit jaar de mogelijkheid om te ontdekken waar en hoe God jou wil gebruiken in Zijn Koninkrijk. Zowel gedurende dit jaar als op de langere termijn pluk je hier de vruchten van! Voor meer info, zie de website van NSV.

Neem voor meer info ook gerust contact op met staf.

Eline Ploegman

"Naventure heeft mij geholpen om bewuster en doelgerichter te leven, ik heb ontdekt wat mijn persoonlijke missie&visie is en vanuit welke waarden ik wil leven."

Sanne Bos

“Bij Naventure leer ik steeds meer wat Gods plan is en welke rol Hij voor mij heeft hierin, daarbij mag ik leren anderen mee te nemen in deze zoektocht!”