Vol trots kan de LustrumCie u mededelen dat het thema van het Ve Lustrum der Navigators Studentenvereniging Zwolle 'Ad Fontes' is. Ad Fontes betekent terug naar de bron, oorsprong. Een themaweek waarin u kunt ontdekken of laten zien wie de werkelijke Bron van ons leven is.


De LustrumCie zal voor u een prachtige feestweek neerzetten om dit te kunnen vieren. Deze feestweek zal een combinatie van feestjes en activiteiten bevatten waar wij u hartelijk voor willen uitnodigen. De activiteiten staan in het teken van elkaar ontmoeten, competitie en het verdiepen van uw relatie met God. De feestweek zal worden afgesloten met een gala op extern terrein.

Psalm 36:10 'Want bij u is de bron van het leven'

 

Via de webshop kun je je inschrijven voor onze activiteiten.

Hebt u vragen en/of opmerkingen, schroom niet om ons even aan te schieten. Via de mail zijn wij ook te bereiken: lustrumcie@nszwolle.nl
 

Wat is het LustrumBoekje?

Met het LustrumBoekje koopt u een alles-in-een pakket voor de LustrumWeek. Door het aanschaffen van dit boekje, krijgt u gratis toegang tot de ColorRun, de BBQ, Speciaalbierproeverij, de Stadswandeling en de Nachtfilm. Hiermee bespaart u ontzettend veel geld, wat u weer uit kan geven aan een heerlijk biertje. Daarnaast bevat het LustrumBoekje een leuk extraatje en leuke artikelen.


Wat houdt de ColorRun precies in?

Om 15:45 verzamelen we, op de fiets, bij de welbekende Engel op het plein. Vervolgens zullen we met z’n allen naar de locatie fietsen waar de ColorRun plaats gaat vinden. Om 16:15 zal het startschot klinken en starten we met rennen. Een rondje is ongeveer anderhalve kilometer. Het eerste rondje is verplicht, vanaf daarna kan je kiezen om door te rennen en zoveel mogelijk kleuren proberen te verzamelen of je kiest ervoor om aan het water te chillen, te volleyballen of iets dergelijks. Uiteindelijk zal degene met de meeste rondjes een eervolle vermelding krijgen voor zijn/haar prestatie. Daarna fietsen we samen naar Het Vliegende Paard om de ColorRun af te sluiten met een gezellige BBQ! Voor de ColorRun krijg je van ons een shirtje, neem zelf kleding mee die vies mag worden. Na de BBQ mag je naar huis om lekker te douchen.


Wat moet ik weten voor Jasje-Dasje Golf?

Voor Jasje-Dasje Golf is het verplicht om je verenigingsdas te dragen. Lekker kak en elitair golfen straalt zich immers uit in kleding. Om 15:30 verzamelen we, op de fiets, bij de welbekende Engel op het plein. Vervolgens zullen we met z’n allen naar de locatie fietsen waar de clinic Golfen plaats gaat vinden.


Wat houden de cryptische termen in op het programma?

Op het programma bevinden zich een aantal cryptische termen. Hierbij wat meer toelichting.

Once upon a Nighttime

Een spannend, historisch nachtspel in de bossen van het Engelse Werk waar u de naam van de Blauwvingers hoog dient te houden.

Walk of Swolla

Zwolle heeft een heel aantal geheimen, welke niet zonder gids te zien zijn. Een epische tour door het onbekende en verborgene van Zwolle. Ondergrondse geheimen en bovengrondse bijzonderheden.

Share the Love

Dat NSZ haar 25e verjaardag flink mag vieren, mag u inmiddels niet ontgaan zijn. Ook willen we graag wat liefde uitdelen aan de mensen buiten onze vereniging.

Stars of the Night

Een volledige bioscoopzaal, in de nieuwe Pathé, alleen voor NSZ. Voor meer dan 60% korting laten we Pathé haar deuren voor u openzetten voor de actiecomedy GameNight. Hoe vet is dat?

For Honor and Glory

Een spel waar niets is wat het lijkt en vriendschap slechts een illusie is.


Waarom moet ik geld betalen voor activiteiten?

De meeste activiteiten zijn erg kostbaar, maar speciaal voor u hebben we megakortingen geregeld en betalen grotendeels de activiteit met ons budget. Aangezien er prijsafspraken gemaakt zijn met andere organisaties en dus de hoeveelheid aanmeldingen moeten weten voor sommige activiteiten, regelen we dat op deze manier. De kosten voor u bieden ons de gelegenheid om écht vette dingen neer te zetten en geven ons enige garantie om eventuele gaten te dichten bij een mindere betrokkenheid.


Hoezo kost de Escaperoom €21,00?

De EscapeRoom biedt per ronde ruimte voor 6 man. Je geeft je op als een groepje, dus die €21,- kan je vervolgens onderverdelen onder de deelnemers. Zo hoeft maar één iemand de hele groep op te geven.


Tot wanneer kan ik mijn LustrumTrui bestellen?

De LustrumTrui is tot 10 juni 2018 te bestellen, zolang de voorraad strekt. Er komen geen kortingsacties voor de trui.


Wat kan ik me voorstellen van een Speciaalbieravond?

Bij de Speciaalbieravond krijg je een 5tal speciaalbiertjes te proeven, waarbij door een echte bierkenner ook het een en ander wordt verteld. De speciaalbierproeverij zal in de Joy zijn.


Dansavond? En dan?

Wil je de show stelen op het gala met je dansmoves? Kom vrijdagavond naar de dansavond om samen met je galadate een dans te leren. Tijdens het gala zal er een moment zijn waarbij deze dans uitgevoerd mag worden.


Mijn ouders komen niet op de familiedag, en nu?

Kom alsnog! De familiedag is een ontzettend leuke, gezellige dag, ook als er geen familie is. Je zult niet de enige zijn en samen maken we er gewoon een super vette dag van!


Kan je me wat vertellen over het Gala?

Voor alle vragen over het gala, kunt u contact opnemen met galacie@nszwolle.nl


Ik heb nog geen antwoord op mijn vraag…

Mocht u nog andere vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met lustrumcie@nszwolle.nl of even bellen naar de voorzitter, Ruben Raidt. Telefoonnummer kunt u vinden in de NSZ-app.